User Online

85 Posjetioca online

Lajk box

Kalendar

Januar 2019
P U S Č P S N
« dec    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Dobro došli na wWw.Kozarac.Com najstarijem kozaračkom portalu
Posjetite nas i na Facebooku: https://www.facebook.com/kozaraccom
Želimo Vam ugodan dan sa puno uspjeha….

Načelnik Centra javne bezbjednosti Prijedor Dalibor Ivanić rekao je danas da je isključivi motiv ubistva Hasana Alića, iz okoline Kozarca, koristoljublje i da su mržnja i nacionalna netrpeljivost isključeni kao motiv, javlja Anadolu Agency (AA).

Policija je uhapsila A.B. (30) iz Kozarca zbog sumnje da je ubio Hasana Alića (74), čije je tijelo pronađeno juče u Alićevoj porodičnoj kući u zaseoku Dere, kod Kozarca.

Ivanić je saopštio da su policijski službenici juče odmah kada je prijavljeno ovo ubisto preduzeli niz operativnih mjera i radnji na njegovom rasvjetljavanju. Istog dana policajci su lišili slobode dvije osobe koje se mogu dovesti u vezu sa ovim ubistvom. Jedna od privedenih osoba I.Č. (40) ima status svjedoka.

“Za drugu osobu A.B. (30) iz Kozarca utvrđeno da postoje osnovi sumnje da je izvršilac krivilnog djela”, saopštio je Ivanić.

On je najvjerovatnije 29. aprila oko 23 časa bio u kući Hasana Alića, gdje su konzumirali veću količinu alkohola, a zatim je prema riječima Ivanića “došlo do verbalnog, a potom i fizičkog obračuna pri čemu je osumnjičeni iskoristio nepažnju oštećenog i zadao mu više udaraca tupim predmetom u predjelu glave”.

Sumnja se da je ubistvo izvršeno čekićem, a i dalje se čekaju nalazi obdukcije.

Ivanić je istakao i da je osumnjičeni višestruki povratnik u izvršenju krivičnih djela, a u pitanju su krađe, teške krađe i pokušaj silovanja.

“Osumnjičeni je izvršio pokazivanje lica mjesta izvršenja krivičnog djela, kao i lice mjesta gdje je odbacio sredstvo kojim je izvršeno krivično djelo, koje je izuzeto i koristiće se kao dokaz u daljem krivičnom postupku”, rekao je Ivanić.

Pretresom objekata koje koristi osumnjičeni policija je pronašla predmete koji su otuđeni iz porodične kuće oštećenog, oni su oduzeti i takođe će biti korišteni kao dokazi. Načelnik CJB Prijedor rekao je i da će osumnjičeni u daljem postupku u toku dana biti sproveden u Okružno tužilaštvo Banjaluka.

(Vijesti.ba/AA)

Loading Facebook Comments ...

Komentariši

Sie müssen angemeldet sein, um kommentieren zu können.